Despre 3VET

"Pentru animal, pentru om, pentru viata"

Intr-o lume atat de complicata, crezul nostru este simplu si se rezuma la cele 6 cuvinte de mai sus. Si-n virgulele dintre ele. Pentru noi si amanuntele conteaza.

Asadar, pentru animal. Animalul dumneavoastra nu va poate spune cand, cum si in ce fel il doare, il supara, il jeneaza. Noi, oamenii, avem cuvinte pentru absolut orice simtim sau traim. Animalul are doar privirea. Pentru ca suntem medici veterinari si, mai presus de asta, suntem pasionati, am invatat sa citim si sa intelegem ceea ce animalul dvs. de companie nu va poate spune. Si stim sa-i tratam suferintele. Uneori reusim sa-l aducem inapoi la viata, sa vi-l aducem in viata pe care v-a facut-o mai frumoasa. Atunci cand stiinta si "doamne-ajuta" se incheaga perfect. Si abia atunci suntem si noi multumiti.

Pentru om?, va veti intreba. Da. Pentru om, pentru ca omul si-a construit evolutia langa animale. Pe unele le-a domesticit, pe altele le-a lasat sa-si vada de treaba. Pe unele, din nefericire, le-a exterminat. Omul e cea mai de neinteles fiinta, desi are cuvinte pentru orice. Dar asta e trasatura fundamentala a umanitatii: raul si binele in acelasi loc. Si oricat de rau ar fi un om, animalul sau favorit il transforma. Il fac mai bun, mai atent la tot ce e in jur. Pentru acel om, noi ne punem toata pasiunea si cunostintele la dispozitie. Ii daruim sanatate lui, daruind sanatate animalului sau de companie, indiferent ca acesta este un purcelus de guineea, o broasca testoasa, o pisica maidaneza sau un cal din cea mai rara rasa. De aceea suntem medici veterinari.

Pentru viata. Degeaba ar exista oxigen, carbon, azot si alte minuni pe lume. Cuvantul "viata" n-ar fi complet in lipsa unui om, a unui animal...

Pentru toate acestea suntem noi, medicii de la 3vet: pentru animal, pentru om, pentru viata.

Cabinet Veterinar 3vet Bucuresti ( zona Gara de Nord / Calea Plevnei / Sector 1)